Bodytec Studio franchise: jouw kans op succes in de fitnessbranche

Verlang je naar succes in een unieke sportbranche met een concept dat wetenschappelijk onderbouwd en resultaatgericht is? Bodytec Studio biedt een fitnessrevolutie die jouw ondernemersdromen waar kan maken.

Een Bodytec Studio opent de deuren naar een wereld van moderne fitness waar de traditionele lange uren in de sportschool plaatsmaken voor korte, intensieve sessies. Met de zakelijke en wetenschappelijke ondersteuning van Bodytec Studio, toegang tot geavanceerde miha bodytec EMS (Electro Muscular Stimulation) apparatuur en een trainingssysteem dat staat voor indrukwekkende resultaten in slechts 20 minuten, is jouw pad naar succes gemakkelijker dan ooit.

Of je nu een bestaande studio wilt omvormen, een fysio-praktijk nieuw leven wilt inblazen of een gloednieuwe start-up in de fitnesswereld wilt zijn, Bodytec Studio biedt ongekende franchise mogelijkheden.

Waarom Bodytec Studio franchise?

Als je geïnteresseerd bent in het opzetten van een eigen bedrijf binnen de fitnessbranche, dan is het kiezen voor een Bodytec Studio franchise een slimme zet. Met een gemiddelde omzet tussen de € 70.000 en € 200.000 per jaar biedt een Bodytec Studio franchise een rendabel model dat getest en bewezen effectief is. Bodytec Studio biedt uitgebreide ondersteuning bij alles, van financiering tot de inrichting van de studio, wat jou helpt om snel en efficiënt jouw bedrijf van de grond te krijgen.

Dankzij onze unieke marketingformules kun je vertrouwen op een constante aanstroom van nieuwe leads. Met een haalbare break-even binnen 6 maanden, is het mogelijk om op korte termijn succes te zien en voort te bouwen op een solide basis. Het Bodytec Studio franchiseconcept is perfect afgestemd op de hedendaagse consument; onze klanten kunnen in slechts 20 minuten de overtollige kilo's kwijtraken en hun persoonlijke fitheid enorm verbeteren – een onweerstaanbaar aanbod in de drukke schema's van vandaag.

Populaire Bodytec trainingsmethode

Onze Bodytec trainingen maken gebruik van de geavanceerde Elektro Muscle Stimulation (EMS) technologie, waarmee in slechts 20 minuten een volledige workout gerealiseerd kan worden, gelijk aan 3 uur trainen in een traditionele sportschool. Deze methode is niet alleen tijdsefficiënt maar ook bijzonder resultaatgericht.

De EMS-technologie van miha bodytec zorgt ervoor dat alle grote spiergroepen tegelijkertijd getraind worden, wat de training heel intens maakt en zorgt voor zowel gewichtsverlies als spieropbouw. De persoonlijke begeleiding van Bodytec Studio helpt de leden bij het behalen van diverse gezondheid- en fitnessdoelen, of het nu gaat om gewichtsverlies of het verminderen van rugklachten.

Resultaten in 20 minuten

Indrukwekkende resultaten in slechts 20 minuten? Ontdek de kracht van EMS training bij Bodytec Studio! Onze trainingen garanderen niet alleen een snelle vetverbranding, algehele fitheid en een toename in vitaliteit en spiermassa bij mannen, maar bieden vrouwen eveneens een weg naar kracht, slankheid, cellulitusvermindering en algehele huidverbetering. Bodytec sessie biedt een unieke methode aan waarbij persoonlijke doelen, zoals afvallen, opbouwen van spierkracht of de behandeling van specifieke medische klachten, worden aangepakt.

Met de EMS-apparaten van miha bodytec geniet je van een volwaardige workout in een recordtijd van 20 minuten die gelijkstaat aan een lange sessie in een conventionele sportschool. Resultaten zijn verbluffend en merkbaar in een fractie van de tijd die je gewoonlijk zou besteden aan sporten.

Wordt fitter, gezonder en bereik jouw doelen met minimale inspanning en tijdsinvestering bij Bodytec Studio – waar jouw persoonlijke begeleiding onze prioriteit is. Wacht niet langer, boek een gratis proefles en ervaar de wonderen van EMS training zelf!

Als fitnessondernemer snel en efficiënt groeien?

Overweeg een franchise met Bodytec Studio, dé innovatieve fitnessformule! Profiteer van een succesvol concept dat financiële ondersteuning en professionele begeleiding aanbiedt. Bodytec Studio's unieke EMS-training staat bekend om krachtige en tijdbesparende workouts, en als franchisenemer word je deel van een netwerk van gedrevenue professionals.

Waarom een Bodytec Studio Franchise?

  • Kant-en-klare succesformule
  • Snelle kostenverdiening: mogelijk binnen 6 maand na investering
  • Bewezen en doeltreffende marketingstrategie
  • Potentieel voor snelle en stapsgewijze uitbreiding

Als franchisepartner open je een studio die aansluit bij de behoeften van de hedendaagse fitte gemeenschap en bied je de meest geavanceerde EMS-trainingen aan. Bodytec Studio staat voor resultaat en helpt je groeien en bloeien in de competitieve fitnessbranche met professionele ondersteuning en een bewezen pad naar succes.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stap nu in en draai binnen de kortste keren mee met de top in de sector. Met onze ervaring en support staat niets je in de weg om jouw Bodytec Studio tot een succes te maken. Neem contact op en zet de eerste stap naar jouw fitnessonderneming van de toekomst.

Open to start-ups

Franchisen met Bodytec Studio biedt dynamische ondernemers de ultieme kans. Stel je voor, binnen 6 maanden de grens van operationeel break-even bereiken. Maar dat is nog maar het startpunt. Want, start-ups die kiezen voor ons franchisemodel kunnen rekenen op een florerende omzet van ergens tussen de €70.000 en €200.000 per jaar.

Bodytec Studio Franchise Voordelen

Voordelen

Wat houdt het in?

Snelle Break-Even

Operationeel break-even mogelijk binnen 6 maanden.

Aantrekkelijke Omzetmogelijkheden

Gemiddelde jaaromzet tussen €70.000 en €200.000.

Leads Genererende Marketingformule

Unieke formule die dagelijks potentiële klanten aantrekt.

Uitgebreide Begeleiding

Van financiering tot inrichting - alles is gedekt.

Interne Trainingen

Verfijn vaardigheden in personeel, marketing en sales.

Je staat er niet alleen voor; Bodytec Studio's marketingsysteem genereert consequent leads voor jouw studio. En over de voet-zetten: van financiering en ontwerp tot de inrichting, bij ons vindt je de volledige ondersteuning voor jouw start-up reis. Ook bieden wij uitgebreide interne trainingen om jouw vaardigheden te verscherpen op het gebied van personeel, marketing en verkoop. Dit is jouw kans om te groeien in de bloeiende fitnessbranche.

Kies voor Bodytec Studio en bouw aan jouw ondernemersdroom met de kracht van een bewezen concept.

Bodytec Studio: In 20 minuten per sessie

Ben je op zoek naar een snelle en effectieve manier om je conditie te verbeteren en je mentale gezondheid te boosten? Met behulp van Elektro Muscular Stimulation (EMS) train je alle spiergroepen tegelijkertijd in slechts 20 minuten per sessie. Zo behaal je snel resultaat, zonder dat je urenlang in de sportschool hoeft te zweten.

Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken we jouw doelstellingen en stellen we een trainingsplan op maat op. Zo weet je zeker dat je traint op een manier die past bij jouw goede conditie en mentale gezondheid. De positieve effecten van Bodytec training gaan verder dan een strakker lichaam. Je ervaart ook meer energie, minder stress en een verbeterd humeur.

Sportrevalidatie: Hoe Bodytec helpt bij sneller herstel

Sportrevalidatie is een cruciaal proces dat mensen helpt om weer op het juiste niveau te komen na een blessure. Het vergt tijd,...

Lees meer

Hoe eet je meer groenten? 7 Tips om groene vrienden toe te voegen aan je dieet 

 Groenten zijn goed voor je, dat weet iedereen. Maar soms is het lastig om genoeg binnen te krijgen. Misschien hou je niet...

Lees meer
Meer nieuws
  • Vacature Personal coach!

    Vacature Personal coach!

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe Personal coach!

    Lees meer
  • Tarieven

    Tarieven

    Voor welke rittenkaart kiest u?

    Klik hier
  • Bodytec

    Bodytec

    Lees hier alles over de Bodytec!

    Lees meer
Christine van Steekelenburg

"Al sinds 2016 train ik met mijn man bij Bodytec Studio. Sinds die tijd voelen wij ons sterker en fitter."

Christine van Steekelenburg
Bodytec Studio

"Het voedingstraject heb ik ruim 3 maanden gevolgd bij voedingscoach Chantal. "

Bodytec Studio
Manou Sonneveld

"Door Bodytec kan ik mijn armen weer soepel bewegen na mijn bedrijfsongeval. Ik ben superblij dat dit op mijn pad is gekomen"

Manou Sonneveld
Klant aan het woord: Robert Mansveld

"De persoonlijke begeleiding die ik krijg, zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert"

Klant aan het woord: Robert Mansveld
Mariska van Erk

"Twee keer per week Bodyteccen bij Bodytec Studio De Lier is voor mij een hele mooie aanvulling en past bij mijn levensstijl"

Mariska van Erk
Anja van Oosten en Simone Duivelshof

"Wij zijn zo blij dat we weer van de crosstrainer gebruik kunnen maken!"

Anja van Oosten en Simone Duivelshof
Angelique Bekooy

"Bijna mag ik alweer mijn zesde les gaan volgen. 1,5 maand geleden startte ik met een proefles en was direct enthousiast!"

Angelique Bekooy
Danny Barends

"Hoe leuk is het om samen met manlief wekelijks een Bodytec les te volgen"

Danny Barends
Jessica Tanke, 43 jaar

"Eén of twee keer bodyteccen per week geeft al een goed resultaat"

Jessica Tanke, 43 jaar
Marielle Hofstede

"We moeten creatief zijn in deze tijd! Online sporten met Sonja is echt een super alternatief!"

Marielle Hofstede
Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg

"Ons motto: Het is goed voor je lijf en mind"

Rianne Zwaneveld en Mieke Zeelenburg
Piet Vijverberg, 75 jaar

"De Bodytec wordt geheel aangepast op mijn lichaam en kunnen"

Piet Vijverberg, 75 jaar
Rene Kramer, 52 jaar

"Ik train nu bijna 2 jaar bij de Bodytec studio met als primair doel om fitter te worden. "

Rene Kramer, 52 jaar
Eric Hokke, 46 jaar

"Ik zal niet zeggen dat wanneer je gaat Bodyteccen, de reuma gegarandeerd verdwijnt, maar bij mij is dit wel het geval"

Eric Hokke, 46 jaar
Carla van Koppen, 63 jaar

"Sinds ik aan Bodytec doe, ga ik pijnloos door het leven. Ik doe alles weer en heb geen verzuring meer aan mijn bovenbenen."

Carla van Koppen, 63 jaar
Lenie Middelburg, 58 jaar

"Sinds ik Bodytec bij de Bodytec Studio sta ik anders in het leven"

Lenie Middelburg, 58 jaar
Marieke Boonman, 42 jaar

"Wat een pracht resultaat! Marieke is door een vriendin bij Bodytec Studio terecht gekomen omdat ze graag fitter en sterker wil"

Marieke Boonman, 42 jaar
Bianca Kruize, 36 jaar

"Na de Bodytec voel ik me weer als nieuw"

Bianca Kruize, 36 jaar